Martijn Verhaeg 

Enige tijd geleden kwam bij Landgoed Gulbergen het verzoek binnen, of er op het “Dak van Brabant” een Everesting Challenge gehouden mochten. I.v.m. de heersende corona maatregelen is besloten om er een solistische actie zonder publiek van te maken.

Everesting is een activiteit waarbij eenfietser een bepaalde heuvel meerdere keren beklimt en afdaalt om zo 8848 hoogtemeters te maken, de totale hoogte van de Mount Everest.

Op woensdag 13 mei was het zover, Martijn Verhaeg van Team Urbanridez startte om 6.45 uur met zijn eerste beklimming naar de top van het “Dak van Brabant” @ Landgoed Gulbergen. Hij reed in totaal 201 keer naar boven.

Om 19.30 uur eindigde zijn laatste afdaling en zat zijn Challenge erop en had hij de beklimming van de totaal 8848 meter achter de rug. Martijn vond het een pittige uitdaging!

Team Gulbergen is trots op deze fantastische prestatie van Martijn Verhaeg. We feliciteren hem met het behalen van deze Everesting Challenge!

Alle nieuwsberichten

  • Everesting Challenge op het “Dak van Brabant”

      Enige tijd geleden kwam bij Landgoed Gulbergen het verzoek binnen, of er op het “Dak van Brabant” een Everesting Lees verder
  • 1