logo landgoed

In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. De maatregelen die in Noord-Brabant zijn genomen, gelden nu voor heel Nederland. Dat adviseert het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu aan de Rijksoverheid.

Het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu ziet steeds meer patiënten waarbij de bron van besmetting niet duidelijk is. Ook blijkt na de analyse van virussen van patiënten, dat ze onderli...ng vaak verschillen. Dit vormt een aanwijzing dat het virus zich in Nederland aan het verspreiden is. Om wijde verspreiding tegen te gaan, adviseert het RIVM nu maatregelen te nemen.

De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven. Als de verspreiding langzamer gaat, zijn er minder mensen tegelijkertijd ziek. De zorg voor patiënten kan hierdoor de komende tijd beter gewaarborgd blijven.

Bij Gulbergen B.V. respecteren we dit besluit en leven wij deze regels na! Zo is onze golfbaan helaas gesloten!

Uiteraard houden wij de berichtgeving omtrent COVID-19 nauw gelet in de gaten. Mocht er iets veranderen dan informeren wij jullie hierover!

Mochten er spoed zaken zijn die geen uitstel dulden dan kunt u contact opnemen via:

☎️ 06-22971443. Of

💻Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Team Gulbergen wenst iedereen veel sterkte en succes!
Zorg goed voor elkaar!

Alle nieuwsberichten

  • COVID-19

    In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. De maatregelen die in Noord-Brabant zijn Lees verder
  • 1