Praat en denk mee over de gebiedsontwikkeling

UPDATE 1-4: Ondertussen is de vragenlijst gesloten en zijn de gesprekken gevoerd. Wilt u graag nog uw ideeën, opmerkingen of suggesties kwijt? Of heeft u nog een belangrijke vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Denkt u mee over de ontwikkeling van Landgoed Gulbergen? We gaan graag met betrokkenen, omwonenden en belangstellenden in gesprek over de toekomst van het gebied. U kunt op meerdere manieren met ons meedenken. Bijvoorbeeld door een online vragenlijst in te vullen. Of door één van de gespreksavonden op 28 of 31 maart 2022 te bezoeken.

Op 24 februari was er een online informatiebijeenkomst. Heeft u deze bijeenkomst gemist? Dan raden wij u aan de video te bekijken vóórdat u de vragenlijst invult of naar de gespreksavond komt.

Vul de online vragenlijst in

In een online vragenlijst kunt u uw mening en ideeën over de toekomst van Gulbergen geven. Dat kunt u heel gemakkelijk thuis doen, op uw telefoon, tablet of computer. Het invullen kost ongeveer tien minuten en uw antwoorden zijn volledig anoniem. U kunt de vragenlijst invullen tot en met 31 maart 2022.

Of kom naar een van de bewonersavonden op 28 of 31 maart

Praat u liever ‘live’ mee over de toekomst van Gulbergen? Dan bent u van harte welkom tijdens één van de gespreksavonden. Deze vinden plaats op maandag 28 maart in Geldrop en op donderdag 31 maart in Nuenen.  

Natuurlijk mag u ook de vragenlijst invullen én naar de bewonersavond komen! Wij stellen uw inbreng zeer op prijs. 

Video online informatiebijeenkomst terugkijken

Op 24 februari vond de online informatiebijeenkomst plaats. Deze bijeenkomst vormt de aftrap voor de gesprekken en de gespreksavonden. Kon u de informatiebijeenkomst niet bijwonen? Deze kunt u terugkijken via deze link. Wij raden u aan de video te bekijken voordat u de vragenlijst invult en aan de gespreksavond deelneemt.